TV:stä tuli sarja mullan alla.............nimi oli hyvä ja aihekkin alkuun.  Ihmisten ennakkoluulo kuolemaa kohti on vain pysyvää laatua ja vain silloin, kun olet itse sinut itsesi kanssa, voi hyväksyä kuolemankin.

Olipas alku aiheelle mullan päällä!  Tein eilen palikkatestinä kasvihuoneen "ala" lidle..... alkuun kaikki näytti toivottomalta, kun otin kymmeniä pusseja putken pätkiä 25cm-70cm arviolta. Erilaisia muoviliittimiä kanssa. Näistä pitäis saada kasvihuone kokoa 140x140x200  ...periksihän ei anneta ja aloin kasaamaan ...ensimmäinen kerros(kuva) tuntui jo ikuisuudelta, sillä aina piti katsoa ohjetta. Kasasin ja kasasin ja loppujen lopuksi kyseinen kasvihuone oli tunnissa kasattu......uskomatonta.

Nyt pihalla on upea pienoiskasvihuone odottamassa yrttejä ja tomaatteja. Näin huhti-/toukokuussa aina...joka vuosi minulle iskee halu peuhata mullan kanssa. Olen kai multasormi, farmari, luolanainen.....alkukantainen maaemo.

Tällä viikolla muutenkin on tapahtunut jänniä asioita...........lähetin itselleni sähköpostia........mexicosta englanniksi, kuitenkin olematta fyysisesti siellä tai koskemattakaan lähetettäviin sähköposteihin. Joku meksikolainen päätti olla samanniminen ja lähetti minulle postia.